STØTT VÅRT ARBEID

Ønsker du å bidra til at barn som lever i ekstrem fattigdom får en utdanning og økt muligheter i livet kan du bli med som en viktig støttespiller her hos oss. Vi er en liten organisasjon som jobber frivillig for vår hjertesak. Vi utdanner masai- barn og sørger for at barna får en hverdag preget av læring, lek og omsorg. Vi gir også mat og andre viktige ressurser til barna sine familier hver måned. Slik sørger vi for at barna får dekket sine grunnlegende behov, opplever en sunn vekst og er i stand til å prestere på skolen. Hver enkelt giver har stor betydning for oss som er en liten organisasjon. Dette gjør at vi kan møte behovene som er, bidra mer og etterhvert hjelpe flere barn og deres familie på samme måte.

Skjemaet under er for Norske borgere. Har du et utenlandsk kort og ønsker å betale i en annen valuta, gå lengre ned på siden.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Internasjonale donorer

Vi er en liten frivillig organisasjon, registrert som NGO i Norge og Kenya. Vi tar i mot støtte fra alle som ønsker å engasjere seg og er bosatt i et annet land enn Norge. Ønsker du å bli med som månedlig giver og betale i US dollar, trykk på linken under.

Du kan velge beløpet helt selv og vi setter enormt stor pris på alle som ønsker å bidra. For andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss via mail.

Vipps nr: 616816

Ønsker du å sende direkte til vår giverkonto:

1506 46 87880

KONTAKTINFORMASJON

info@maraactionaid.no