Mange kunder opplever at bærekraftige og håndlagde varer ofte er lite tilgjengelige, og de vet lite om produktenes opprinnelse. Gjennom intervjuer med interiørkjøpere har vi funnet ut at det er et behov for større åpenhet om produksjonskjeder, og flere ønsker trygghet i sine kjøpsbeslutninger. Maasai Craftworks har som mål å møte dette behovet ved å tilby unike, håndlagde interiørprodukter som matcher enhver stil og skaper økonomisk og sosial verdi.

BLI MED PÅ PROSJEKT MAASAI CRAFTWORKS

Gi kundene dine mer enn bare vakre produkter – gi dem en historie og muligheten til å støtte et bærekraftig og sosialt formål. Maasai Craftworks er et prosjekt vi ønsker å realisere, der vi samarbeider med masai-kvinner i Kenya som lever under utfordrende forhold preget av fattigdom og undertrykkelse. Vi ønsker å bringe deres unike, håndlagde interiørprodukter til norske butikker.

Ved å delta i dette prosjektet kan din bedrift og dine kunder støtte bærekraftige løsninger som fremmer likestilling og sosial rettferdighet. Gi kundene muligheten til å handle vakre produkter som har dypere mening og betydning.

HISTORIEN BAK PRODUKTET

Hvert produkt skal fortelle en historie om kvinnene som skapte dem. Ved å inkludere våre bærekraftige og unike produkter i din butikk, kan du gi kundene dine muligheten til å handle med hjertet, og støtte en bedre fremtid. Samtidig som de får noe helt unikt og estetisk som macher egen stil.

Når varer havner i butikker, oppfattes de ofte som masseproduserte, og den unike verdien forsvinner. Vi ønsker å endre dette ved å løfte frem historien bak hvert produkt og skape en sterkere forbindelse mellom produsent og kunde.

OM PROSJEKTET

Vi er tre studenter fra NMBU som studerer entreprenørskap og innovasjon, og vi jobber med dette prosjektet som en del av emnet «Entreprenørskap i praksis.» Gjennom Business Model Canvas (BMC) samler vi innsikt, analyserer, vurderer og itererer på modellen vår ukentlig, basert på ny læring. Vi fokuserer på alle elementene i modellen, fra verdiforslag til inntektsstrømmer. Målet vårt er å skape både økonomisk og sosial verdi ved å fremme produktsalg og styrke økonomisk selvstendighet for masai-kvinner, noe som gir dem økte muligheter for et bedre liv.

HVILKE PRODUKTER ER DET SNAKK OM?

Det er dere som avgjør. Hva trenger du? Kanskje en praktisk og vakker skål eller et unikt dekorativt objekt som vil heve innredningen i hjemmet ditt. Her har vi samlet bilder av interiør- og kjøkkenredskaper som har falt i smak hos kundene vi har snakket med. Vi er nysgjerrige på hva du liker og hvilke produkter du ville valgt å kjøpe og hvorfor.

DINE PREFERANSER ER VIKTIGE – HJELP OSS MED VERDILØFTET!

Vi inviterer alle til å dele sine tanker og delta i vår spørreundersøkelse. Vi ønsker å avdekke hva som er viktig for deg når du handler. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter stor pris på din deltakelse!